Woning

!!!! Tot 15 oktober 2023 te huur voor 4 personen, daarna voor 6 personen !!!!

Rustig gelegen in de wijk Belnem staat deze geheel vrijstaande woning op 500 meter van het strand. De woning is recentelijk volledig gerenoveerd en beschikt over een grote tuin. De woning is op 1,7 km van het vliegveld en op 5 km van Kralendijk. De ruime woonkamer is voorzien van tv en internet. Alle kamers in de woning hebben plafond ventilatoren. Er zijn 3 slaapkamers met airco en 2 badkamers met toilet, een complete keuken en bergruimte. De woning is geheel voorzien van 220 volt.

De keuken is voorzien van alle benodigde apparatuur, zoals een:
– vaatwasser
– koelkast met vriescombinatie
– filterkoffieapparaat
– inductiekookplaat
– combi magnetron

De woning heeft een mooie porch en grote tuin met tuinmeubilair waar u heerlijk kunt relaxen in de zon of schaduw van een boom. U zult zien dat diverse kleurrijke vogels de tuin bezoeken. Tevens is er strandmeubilair aanwezig, wat meegenomen mag worden naar het strand.
De bungalow wordt 1x per week door onze beheerder schoongemaakt. Het beddengoed en de handdoeken zijn ruim aanwezig
Prijs:
De huur voor de woning is € 695,00 per week voor 2 personen, voor iedere persoon extra betaalt u € 10,00 p.p. per nacht, exclusief water- en stroomverbruik (onder normaal gebruik $ 50,00 per week).
Borg: $ 300,00, deze wordt ter plaatse betaald aan de beheerder. Bij vertrek wordt dit verrekend met het water- en stroomverbruik.

!!!! Tot 15 oktober 2023 te huur voor 4 personen, daarna voor 6 personen !!!!